ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Γιατί να επιλέξω την Panachrome;

H Panachrome βάφει με τον σωστό τρόπο! Επιπλέον, αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με σχολαστική προετοιμασία και ποιοτικούς ελέγχους.

Ποιες προετοιμασίες αναλαμβάνουμε;

Το συνεργείο μας θα καλύψει όλα τα έπιπλα, τα φωτιστικά, τα πατώματα και τους διακόπτες, αφαιρούνται τα πόμολα από ντουλάπες, πόρτες και παράθυρα και επανατοποθετούνται μετά το πέρας των εργασιών. Εξωτερικά προστατεύομε τα έπιπλα εξωτερικού χώρου, τα δάπεδα και τα φυτά τα οποία θα παραμείνουν προστατευμένα καθ’ όλη την διάρκεια και ολοκλήρωση των εργασιών.

Υπάρχει δυνατότητα να γίνουν οι εργασίες τμηματικά ή συνεχόμενα;

Ασφαλώς. Αντιλαμβανόμαστε ότι ενδέχεται να έχετε άλλες προτεραιότητες και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, με την τμηματική ή συνεχόμενη ολοκλήρωση των εργασιών.

Ποιά είδη χρωμάτων χρησιμοποιούνται;

Συνεργαζόματε με όλες τις εταιρίες χρωμάτων που τηρούν όλες τις προδιαγραφές. Βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία που μας διακρίνει μπορούμε να σας συστήσουμε πληθώρα χρωμάτων.

Πότε θα λάβω την εκτίμηση για τον χώρο μου;

Συνήθως θα σας παραδοθεί η έγγραφη προσφορά στο τέλος της επιθεώρησης του χώρου σας, στην οποία θα περιλαμβάνεται η συνολική τιμή για την προμήθεια των υλικών και την εργασία.

Πότε θα αρχίσουν οι εργασίες;

Mε την ανάθεση των εργασιών (από μια εβδομάδα έως τρεις) σε συνδυασμό με το δικό σας χρονοδιάγραμμα.