ΠΡΟΦΙΛ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

IMG_0439

Η εταιρία Panachrome ιδρύθηκε το 1990 και διανύει ήδη την τρίτη δεκαετία της λειτουργίας της.

Ειδικευόμαστε στον τομέα ελαιοχρωματισμών και τεχνικών βαφής όπως: τεχνοτροπίες όλων των ειδών, τεχνική παλαίωση, Stucco όλες οι εφαρμογές, γύψινες λεπτομέρειες, εφαρμογή ψηφίδας, Μαρμαρέλο, βαφές Πέρλας, τοποθέτηση φύλλων χρυσού – ασήμι, εποξειδικά με εφέ πατητής τσιμεντοκονίας σε τοίχους, μπάνια και πολλές περισσότερες τεχνικές.

Η εταιρία με την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της σε όλα τα μεγέθη εργασιών, αφιερώνει τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται σε συνδυασμό με σχολαστική προετοιμασία και θα σας προτείνει χρωματικούς συνδυασμούς ανάλογα με την αισθητική του χώρου σας.

Το ειδικευμένο προσωπικό μας, με μεγάλη εμπειρία θα φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε μέγεθος εργασιών με άριστο τρόπο στην εφαρμογή ελαιοχρωματισμών και τεχνικές βαφών που μας διακρίνουν και μας κατατάσσουν στην ηγετική θέση των ελαιοχρωματισμών.

Συνεργαζόμαστε με όλες τις εταιρίες χρωμάτων που τηρούν όλες τις προδιαγραφές. Βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία που μας διακρίνει, μπορούμε να σας συστήσουμε πληθώρα εταιριών χρωμάτων με χαμηλό έως μηδενικό δείκτη πτητικών οργανικών ενώσεων, φιλικών προς το περιβάλλον, με χαμηλή έως καθόλου οσμή και μεγάλη ανθεκτικότητα στο πλύσιμο. Εξωτερικά, τα χρώματα που χρησιμοποιούνται έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Διαθέτουμε εργοληπτικό πτυχίο πρώτης τάξεως.

Δίδονται συστάσεις εργασιών.

Ζητήστε προσφορά για τον χώρο σας. Δωρεάν

Συστάσεις

Μερικές από τις συστάσεις μας:


Η Mercedes-Benz ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΤΡΕΜΟΥΛΗΣ Α.Ε συνεργάστηκε πολλές φορές κατά την διάρκεια των 5 χρόνων και συνεχίζει να συνεργάζεται με την εταιρία ελαιοχρωματισμών του κ. Εμμανουήλ Συνοδινού για τις εργασίες βαφής των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων της εταιρίας μας. Η συνεργασία μας είναι άψογη, καθώς υπήρξε απόλυτα συνεπής στους χρόνους τον εργασιών, όπως και στην ικανότητα των ειδικών τεχνοτροπιών της αρεσκείας μας, καθώς και των ειδικών απαιτήσεων από την κεντρική εταιρία της Mercedes Benz Ελλάς.”

Ιωάννα Παπανικολάου


ΑΝΝΑ ΜΠΑΡΑΒΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε Αγαπητοί Κύριοι έπειτα από συνεργασία μεγάλου χρονικού διαστήματος με την εταιρία ελαιοχρωματισμών Panachrome, μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όπου έχει προταθεί η παραπάνω εταιρία σε πελάτες μας (μικρές ή μεγάλες εργασίες) έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την ποιότητα όσο και από την ποιότητα της εργασίας τους!”


ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΛΕΟΝΤΑΚΗΣ

Με την παρούσα 8α ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες μου προς την εταιρεία σας για την πρόσφατη εργασία ελαιοχρωματισμού που εκτέλεσε στην οικία μου. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η τεχνική κατάρτιση της ομάδας σας σε συνδυασμό με την ανθρώπινη και φιλική επαφή που είχαμε σε όλη τη διάρκεια της εργασίας, πιστεύω ότι αποτελούν υπόδειγμα για το χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται, η εταιρεία. Οι παραπάνω υπηρεσίες με δεδομένο το ότι προσφέρθηκαν και σε λογική τιμή, νομίζω ότι πληρούν τις προϋποθέσεις για ικανοποίηση των απαιτήσεων κάθε πελάτη.”


Γιάννης Κυδωνίευς

Ο υπογραφόμενος ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ εκπρόσωπος της εταιρείας«Δ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. με Δ.Τ. ΣΠΙΚΤΩΡ Ε.Ε.»δηλώνω ότι έχω συνεργαστεί κατά καιρούς με την Εταιρεία Panachrome στην κατασκευή Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων κατά τρόπον άψογον και ικανοποιητικό. Η εμπειρία της ως άνω Εταιρείας σε χρωματισμούς και καλλιτεχνικές επενδύσεις υπήρξε μεγάλη και η ποιότητα των υλικών που αντιπροσωπεύει «ΠΑΝΑΧΡΩΜ» αρίστη.”


Δημήτριος Σαββίδης – Δ. ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. με Δ.Τ. ΣΠΙΚΤΩΡ Ε.Ε.

Ο υπογραφόμενος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΕΛΗΣ Τοπογράφος Μηχ/κός Ε.Δ.Ε. δηλώνω ότι:έχω συνεργαστεί κατά καιρούς με την Εταιρεία Panachrome στην κατασκευή Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων κατά τρόπον άψογον και ικανοποιητικό. Η εμπειρία της ως άνω Εταιρείας σε χρωματισμούς και καλλιτεχνικές επενδύσεις υπήρξ ε μεγάλη, και η ποιότητα των υλικών που αντιπροσωπεύει «ΠΑΝΑΧΡΩΜ» αρ ίστη.”


Παναγιώτης Μιχέλης – Μηχ/κός Ε.Δ.Ε.

Ο υπογραφόμενος Δημήτριος Μουτσώκος εκπρόσωπος της εταιρείας ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΤΣΩΚΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε. δηλώνω ότι έχω συνεργαστεί κατά καιρούς με την Εταιρεία Panachrome στην κατασκευή Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων κατά τρόπον άψογον και ικανοποιητικό. Η εμπειρία της ως άνω Εταιρείας σε χρωματισμούς και καλλιτεχνικές επενδύσεις υπήρξε μεγάλη και η ποιότητα των υλικών που αντιπροσωπεύει «ΠΑΝΑΧΡΩΜ» αρίστη.”


Μπράβου Μαρία – Οικονομική Διεύθυνση

Ο υπογραφόμενος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΛΕΟΝΤΑΚΗΣ Πολ.Μηαχανικός Ε.Δ.Ε. δηλώνω ότι έχω συνεργαστεί κατά καιρούς με την Εταιρεία Panachrome στην κατασκευή Δημοσίων και Ιδιωτικών Έργων κατά τρόπον άψογον και ικανοποιητικό. Η εμπειρία της ως άνω Εταιρείας σε χρωματισμούς και καλλιτεχνικές επενδύσεις υπήρξε μεγάλη και η ποιότητα των υλικών που αντιπροσωπεύει «ΠΑΝΑΧΡΩΜ» αρίστη.”


Αγγελική Δασκάλου – Νόμιμος Εκπρόσωπος

Η υπογραφόμενη ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ εκπρόσωπος της ναυτιλιακής εταιρείας”BRITISH BULKERS INC.” Δηλώνω ότι έχουμε συνεργαστεί κατά καιρούς με την εταιρεία «ΡΑΝACHROME» για τα κτίρια της εταιρείας 6ττως και για τις τρεις κατοικίες (ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, Π.ΦΩΚΑΙΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ) του πλοιοκτήτη της εταιρείας, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΑΘΟΚΛΕΟΥΣ.Επιβεβαιώνουμε την τέλεια συνεργασία και την άψογη ποιότητας δουλειάς στους χρωματισμούς και στις τεχνοτροπίες. Η ποιότητα και ποσότητα των υλικών μεγάλη και άριστη.