Χρωματικές Τάσεις

H Panachrome προτείνει τις τάσεις στα χρώματα για το 2018-2019

Κάθε χρόνος φέρνει νέες τάσεις στα χρώματα και το 2018 δεν αποτελεί εξαίρεση. Για αυτή τη χρονιά τα χρώματα θα είναι κομψά, εκλεπτυσμένα και με στυλ.

Οι ασφαλείς επιλογές των ουδέτερων χρωμάτων συνεχίζουν να ανθίζουν, καθώς είναι αυτές που ποτέ δεν απογοητεύουν. Οι ουδέτερες αποχρώσεις του γκρι και του κάμελ είναι μέσα στις προβλέψεις για τα χρώματα του 2018 και μπορούν να σταθούν και μόνες τους για όποιον θέλει να επιλέξει τη μονοχρωμία.

Δείτε παρακάτω:

Οι αποχρώσεις του γκρι στο σπίτι

Το γκρι είναι ένα χρώμα που προσφέρει σοφιστικέ στιλ σε έναν χώρο ενώ το μπεζ δίνει μια πιο φυσική αίσθηση. Ενώνοντας αυτά τα δύο χρώματα δημιουργείται το γκρεζ που αποτελεί το πιο στιλάτο χρώμα για κάθε είδους σπίτι.

Με αποχρώσεις του κρεμ χρώματος

Η απόχρωση “κρεμ” συνιστά μια εξαιρετική επιλογή για το βάψιμο των εσωτερικών τοίχων του σπιτιού για πολλούς λόγους. Ο πρώτος και κυριότερος είναι ότι “δένει” υπέροχα με όλα τα στυλ, τα χρώματα, τα πατώματα και τα έπιπλα.

Λευκό περλέ

Ψυχροί τόνοι λευκού Το λευκό που έχει σαν βάση το μπλε λειτουργεί πολύ καλά σε υπνοδωμάτια που δέχονται πολύ ήλιο καθώς έχει την ικανότητα να εξουδετερώνει το έντονο φως. Αυτοί οι τόνοι του λευκού ταιριάζουν πολύ σε μοντέρνα και μίνιμαλ σπίτια.

Το πράσινο της αυλής μπαίνει στο σπίτι σας

Ενα μπλούγκρας πράσινο, που είναι τόσο κομψό, όσο και σύγχρονο, αλλά και πολυτελές.

Μωβ το αρχοντικό

Το χρώμα της κλασσικής ορχιδέας, το χρώμα του φθινοπώρου. Το μωβ κυριαρχεί παντού και σε όλες τις αποχρώσεις και θα είναι πάντα συνδεδεμένο με μια αριστοκρατική αύρα.